Čo robíme?

TPA sa špecializuje na inovatívne riešenia v oblasti e-commerce. Umožňujeme našim klientom, aby sa mohli plne venovať svojmu podnikaniu bez zbytočnej administratívnej záťaže. V praxi to znamená, že vďaka našim skúsenostiam, znalostiam technológií a využívaným aplikáciám možno spoľahlivo a online spracovávať veľké množstvo objednávok, komunikovať s MarketPlace či efektívne skladovať tovar.

 

Vďaka inteligentnému a spoľahlivému prepojeniu technológií v reálnom čase synchronizujeme dáta medzi ERP, eshopom, MarketPlace, platobnými bránami. Informácie o stave Vášho biznisu sú vždy aktuálne. Rovnako tak získate pravidelné online reporty hneď, keď ich potrebujete. To všetko uľahčuje prácu všetkým, ktorí sa podieľajú na procesoch vybavovania a realizácie zákaziek, účtovníkom, nákupnému oddeleniu atď. Našim cieľom je poskytovať užívateľom také nástroje, aby boli schopní sústrediť sa na rast svojho podnikania, zatiaľ čo my sa postaráme o plynulý chod ich obchodných procesov.

Komplexní poradenství
pro e-shopy na jednom místě.

V TPA vám poskytneme komplexní poradenství a podporu, které pomohou vašemu e-shopu růst a prosperovat. Jsme zde proto, abychom vám pomohli dosáhnout vašich podnikatelských snů.

Kontakt

Ako to funguje?

TPA efektívne integruje e-shopy s účtovnými systémami Helios a Abra Flexi. Tým vytvára jednotnú sieť pre riadenie obchodných a finančných operácií. Spolupracujeme s bankami a platobnými bránami a poskytujeme integráciu s kyriérskymi službami a ďalšími poskytovateľmi.

 

Týmto spôsobom všetky transakcie a logistické procesy pretvárame do digitálnej formy. Zvyšujeme tým efektivitu, znižujeme náklady a zároveň umožňujeme klientom prístup k takzvanému digitálnemu reportingu. Táto služba zaisťuje, že firmy disponujú všetkými potrebnými informáciami v reálnom čase. To im umožňuje rýchlejšie a informovanejšie rozhodovanie a podporuje ich schopnosť adaptácie na meniace sa trhové podmienky.

 

Výhody

  • unikátnosť
  • medzinárodná sieť
  • informácie v reálnom čase
  • zníženie nákladov
  • komplexné riešenie

Spolupracujeme

TOP informační systém pro malé a střední společnosti. Pomůže Vám se zefektivněním firemních procesů a snížením nákladů.

Multifunkční nástroj pro řízení e-commerce na jednom místě. Nástroj pro výrobce, distributory i přeprodejce.

Platforma pro integraci aplikací a práci s firemními daty. Díky ERPIO zrychlíte a zefektivníte průběh procesů.

Komplexní řešení pro expanzi v e-commerce. Snižte rizika a náklady pomocí tohoto obchodnického a logistického omnichannelu.

Propojte IS HELIOS s vaším Shoptetem. Získáte tak informace o stavu skladu, cenách atd.

Řešení pro Marketplaces a zahraniční trhy. Vaše pravá ruka pro evoluci v podobě Marketplaces.

Dativery umí zobrazit relevantní data přímo ve vašich aplikacích. Data z helpdesků, email, veřejných zdrojů, sociálních sítí a mnoha dalších.

ABRA Flexi Vám pomůže uvést vaše plány a nápady do života. Ulehčí vám administrativu, poskytne přehled o financích a zakázkách a propojíte s ní aplikace, které jsou pro vaše podnikání klíčové.

Platformy


Kontakty

TPA Česká republika

Antala Staška 2027/79
140 00 Praha 4

Otevírací doba:
pondělí - pátek:
07:30 – 17:00