Kolik práce je s provozem jednoho eShopu? A kdyby jich bylo pět? Nebo deset?

Marketplace není jen Amazon. Ta významnější tržiště se dnes počítají na desítky. Ostatní spíše na stovky. Co tržiště, to často řada různých národních verzí. Pokud se stanete mezinárodním hráčem, „pavučina“ pod Vašima rukama dokáže velmi rychle růst. 🕸️

Tržiště si napojíte do BaseLinker Česká Republika a Slovensko účtu. Založíte produkty, vše pospojujete a nastavíte automatická pravidla pro práci s přitékajícími objednávkami i účetními doklady. A co bude dál?

Objednávky je potřeba proměnit v balíčky v autech dopravců. Přijaté platby v doklady v systémech Vašich účetní. Tržiště potřebují vědět, jak jste na tom se skladovou dostupností a vy potřebujete data, abyste se v tom celém frmolu vyznali.

Bez kvalitního systému to nezvládnete a zjistíte, že spolupráce Vašeho současného ERP systému s celým novým prodejním kanálem může být velmi úzkým hrdlem slibně se rozjíždějícího Marketplace obchodování.

Rázem zjistíte, že stávající ERP propojené „jen“ s eShopem se nedokáže adaptovat na rozdílné potřeby nového světa mezinárodních tržišť a potřebujete změnu nebo velmi rychlou implementaci zcela nového systému.

A právě všechny tyto otázky řešíme s našimi klienty, pro které je vstup do světa Marketplace velkou změnou i v mnoha často netušených navazujících oblastech ve firmě a posouvají se najednou s celým svým obchodem a jeho řízením mílovými kroky kupředu. A je fajn mít v takto důležitém momentě za zády partnera, který umí řešit daně, účetnictví i ERP pěkně pod jednou střechou.


Kontakty

TPA Česká republika

Antala Staška 2027/79
140 00 Praha 4

Otevírací doba:
pondělí - pátek:
07:30 – 17:00